Lateral Thinking

This puzzle is called Lateral Thinking.


Scroll down slowly and be honest to yourself.


Think like a wizard . . .


man
Q1.    ———
board

Ans. = man overboard


Okay, let’s see if you’ve got the hang of it.

[ad#Adsense_728_15]
stand
Q2.    ————
i


Ans. = I understand


OK .. . .


Got the drift ?


Let’s try a few now and see

how you fare ?


Q3.    /r/e/a/d/i/n/ g/


Ans. = reading between the lines


Q4.      r
road
a

d


Ans. = cross road –>


Not having a good day now, are you ?

Redeem yourself.


Q5.      cycle
cycle
cycle


Ans. = tricycle


Not easy to figure out ha!





0
Q6.      ———
M.D.
Ph.D.


Ans.. = two degrees below zero



C’mon give it a little thought! !



knee
Q7.      ————
light


Ans. = neon light


( knee – on – light )


U can prove u r smart by getting this one.


ground
Q8.                      ———— —
feet feet feet feet feet feet


Ans. = six feet underground



–>


Oh no, not again ! !





Q9.    he’s X  himself


Ans. = he’s by himself



Now u messing up big time.



Q10.      ecnalg


Ans. = backward glance


Not even close! !



Q11.      death ….. life


Ans. = life after death


Okay last chance ………… ……


Q12.     THINK


Ans. = think big ! !



And the last one is real fundoo – – –

Q13.

ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. ..[ad#ads4india_468_60]


Ans. =  long time no ‘C’ –>

You may also like...